Erbjudande

Sportsgym

Lilla Meindlbutiken

Meindl är ett av Europas ledande varumärken inom kängor och skor för aktiva och har en historia på över 300 år. I Östersund finns sedan 30 år tillbaka det svenska navet och hos Lilla Meindlbutiken hittar du Sveriges största utbud och kompetens. Förutom kängor, skor och originaltillbehör från Meindl hittar du flertalet andra varumärken för ett aktivt liv. Har du inte möjlighet att besöka butiken är du välkommen att surfa in på meindl.se.

Exklusiva erbjudanden för anmälda åkare till Östersund Ski Festival!

  • 25% på ett valfritt köp hos Lilla Meindlbutiken eller meindl.se
  • 50% rabatt på aktivitetsryggsäckar från svenska CoXa carry. Det nya bärsystemet har blivit rosat bland framstående längdskidåkare i Sverige och Norge och är stolt sponsor av långloppsteamet Lager 157. Med CoXa upplever du total rörelsefrihet för armarna och all vikt på höften,kommer i två storlekar: 5 och 10 liter.
  • 30% rabatt på värmesula från Digitsole – slipp frysa om fötterna med världens första interaktiva värmesula! Värmen styrs med en app och batteriet är inbyggt för att slippa krångel med sladdar och fjärrkontroller.

Visa upp din anmälan vid besök i Lilla Meindlbutiken eller vid köp på meindl.se; använd de rabattkoder du får i samband med anmälan. Rabatterna kan ej kombineras med andra erbjudanden och är giltiga tom 28 februari 2018.